Αριαδνη Γερασιμίδου / ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ - TLIFE : Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου.

Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook. Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

«το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Î'ΡΙÎ'Î
Î'ΡΙÎ'Î"ΝΗ Î"ΕΡÎ'ΣΙΜΙÎ"ΟΥ - TLIFE from www.tlife.gr
Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», .

H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε .

Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook. 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . Î'ΡΙÎ'Î
Î'ΡΙÎ'Î"ΝΗ Î"ΕΡÎ'ΣΙΜΙÎ"ΟΥ - TLIFE from www.tlife.gr
H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook.

Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

«το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο:

Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

«το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Î'ΡΙÎ'Î
Î'ΡΙÎ'Î"ΝΗ Î"ΕΡÎ'ΣΙΜΙÎ"ΟΥ - TLIFE from www.tlife.gr
H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Η αριάδνη γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο:

Αριαδνη Γερασιμίδου / Î'ΡΙÎ'Î"ΝΗ Î"ΕΡÎ'ΣΙΜΙÎ"ΟΥ - TLIFE : Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου.. Η αριάδνη μπήκε από νωρίς στον χώρο του μηχανοκίνητου, . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. H τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια της αριάδνης γερασιμίδου, μετά από πολυετή μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, προκάλεσε θλίψη και συγκίνησηι σε . Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.